Kvällens outfit

Publicerad 2016-08-18 22:49:45 i Allmänt,

Jag förstår er. Hela långa sommaren har ni irrat som gäss som flugit vilse från sin Akka. Ingen ledare att följa, ingen trygg punkt i tillvaron, ingen stilikon att imitera. Jag övergav er innan jag hunnit guida er genom det sista steget av modets fempunktsprogram. Men när mörkret oförmärkt smugit sig runt knuten och kilat sig in mellan hus och träd gör vi väl det som ska göras. Vi kryper upp i soffan med en god bok i den hemsydda pyjamasen.
 
Jag älskar blått och jag älskar fina bokmärken, så kan det bli mer perfekt än så här? Kom alla mina små himlasvävande keruber, med era ulliga vingar och era blomsterkransar!
 
Med sådan närkontakt av alla dessa söta små änglar och rosiga blommor tror jag till och med att min bokmärkspyjamas gör mig lite snällare än vanligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Stoltz

Född 1974. Bor i Luleå. Har sedan debuten 1998 skrivit sju böcker, främst för barn och ungdom. Fick i november 2012 NLLs utvecklingsstipendium för konst och kultur, Rubus Arcticus. Fick samma år Överkalix kommuns kulturstipendium. Böcker: Quenas konung, Minna och Mirakelmannen, När inte ens lärarna vet, Kalevala berättad för alla åldrar, Vilma ska till dagis/Vilma lähtee taakikseen, Imorgon är allt som vanligt. Du föll och jag för dig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela