Dagens outfit

Publicerad 2016-05-26 10:15:23 i Allmänt,

Av en händelse hörde jag en gång en framgångsrik bloggares bästa tips. Du ska ha flera inlägg per dag, många foton och alltid lägga upp dagens outfit. Självklart prickar jag utan tvekan inte in ett enda av dessa. Men nu är jag taggad, alltså! Jag har förstått att en ansenlig mängd av alla bloggar handlar om kläder och just idag ska jag vara generös och bjuda på en lektion i Linas klädfilosofi.
Nja, kvaliteten på fotot är nu kanske inte i toppklass, men det är i alla fall dagens outfit. Nu undrar du så klart hur du ska göra för att hitta din personliga stil.
Mina fem gyllene stiltips är att allt du har på dig ska uppfylla något av följande krav:
 
 
 
1. Rea
2. Second hand
3. Hemsytt
4. Dyrt inköp i samråd med din personal shopper
5. Inköpt i Ryssland
 
Följ mina råd och jag garanterar hundra procent nöjd plånbok och garderob. Observera att de enda plagg som avviker från dessa råd är trosor, kalsonger och strumpor, för vilka jag starkt rekommenderar dig att ha dessa fem råd som anti-regler!
Plaggen på just denna bild uppfyller regel 1 (rock) och regel 4 (jeans). Blir du nyfiken på hur regel 2, 3 och 5 kan se ut? Håll ut, endera dagen är jag säker på att min lust att modeblogga kommer tillbaka. Till dess får du hålla till godo med att fundera över hur ryska trosor ser ut. Jag gissar att de kommer i två modeller: grå maxisize med lös resår och röd minisize med spets.
 
Pst, jag tar bara en liten oansenlig summa i provision för att hjälpa dig att komma i kontakt med mina personal shoppers eller avslöja mina bästa second hand-butiker ...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Stoltz

Född 1974. Bor i Luleå. Har sedan debuten 1998 skrivit sju böcker, främst för barn och ungdom. Fick i november 2012 NLLs utvecklingsstipendium för konst och kultur, Rubus Arcticus. Fick samma år Överkalix kommuns kulturstipendium. Böcker: Quenas konung, Minna och Mirakelmannen, När inte ens lärarna vet, Kalevala berättad för alla åldrar, Vilma ska till dagis/Vilma lähtee taakikseen, Imorgon är allt som vanligt. Du föll och jag för dig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela