Tillfrisknande

Publicerad 2017-01-19 19:37:54 i Allmänt,

 
Efter att ha tillbringat i princip de arton första dagarna av 2017 under influensans förbannelse skådar jag åter ljuset och firar med att besöka såväl Röda korset som Myrorna. Mitt största bekymmer just nu är att jag inte riktigt har någonstans att ha alla mina snygga kläder, så jag överväger att skaffa mig ett riktigt jobb på en riktig arbetsplats med riktiga arbetskamrater. Återstår att se vad 2017 har att erbjuda, utöver influensa.
 
Det är väl inte så sofistikerat att tjata om pengar, men jag kan inte låta bli. Alla fem plagg nedan kostade tillsammans tvåhundratjugo kronor. Yes box, tvåa tvåa nolla. 220 kr!
 
Glitter?? När tusan har jag tänkt att jag ska ha glitterkläder? Nån som vill bjuda på fest?
          
 
 
Bilden gör verkligen inte dessa brallor rättvisa - de är sååå tjusiga! Riktigt hög midja som gör mina ben långa ...
En väst! Varför har jag inte ägt en väst tidigare? Så classy! Svarta vida byxor och svart figursnäv väst? Nån som vill bjuda på fest?
 
Älskar spets! Är nu stolt ägare till en manschesterkjol med spetsflikar. Kanske jag blir fredagsfin imorgon på mitt dramapedagogjobb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Stoltz

Född 1974. Bor i Luleå. Har sedan debuten 1998 skrivit sju böcker, främst för barn och ungdom. Fick i november 2012 NLLs utvecklingsstipendium för konst och kultur, Rubus Arcticus. Fick samma år Överkalix kommuns kulturstipendium. Böcker: Quenas konung, Minna och Mirakelmannen, När inte ens lärarna vet, Kalevala berättad för alla åldrar, Vilma ska till dagis/Vilma lähtee taakikseen, Imorgon är allt som vanligt. Du föll och jag för dig

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela